Meniu
Cos de cumparaturi

Atomizoare si Pulverizatoare

Atomizor HECHT 451, benzina, 2 CP, volum 14L, raza de actiune 12 m Atomizor HECHT 451, benzina, 2 CP, volum 14L, raza de actiune 12 m
-27 %
Atomizorul Hecht451 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni rezonabile. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor.  Practic, atomizorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precauti..
869 LEI 1.189 LEI
Pulverizator manual Hecht 415V, 1.5L, 3 bar, jet ajustabil Pulverizator manual Hecht 415V, 1.5L, 3 bar, jet ajustabil
-26 %
Pulverizatorul Hecht 415V iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precaut..
29 LEI 39 LEI
Pulverizator manual Hecht 401, 0.9L, 0.15 kg
-40 %
Pulverizatorul Hecht 401 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precauti..
9 LEI 15 LEI
Pulverizator manual de umar HECHT 4500, cu manometru, 5 L, 3 bar Pulverizator manual de umar HECHT 4500, cu manometru, 5 L, 3 bar
-39 %
Pulverizatorul Hecht 4500 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precaut..
79 LEI 129 LEI
Pulverizator manual de umar Hecht 408, 8L, 3 bar, jet ajustabil Pulverizator manual de umar Hecht 408, 8L, 3 bar, jet ajustabil
-13 %
p>Pulverizatorul Hecht 408 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate.  Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Prec..
72 LEI 83 LEI
Pulverizator manual de umar Hecht 405, 5L, 3 bar, jet ajustabil Pulverizator manual de umar Hecht 405, 5L, 3 bar, jet ajustabil
-40 %
Pulverizatorul Hecht 405 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precauti..
59 LEI 99 LEI
Pulverizator manual cu piston Hecht 4166, 16L, 4 bar, jet ajustabil
-37 %
Pulverizatorul Hecht 4166 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precaut..
139 LEI 219 LEI
Pulverizator manual cu piston Hecht 4122, 12l, 4 bar, jet ajustabil Pulverizator manual cu piston Hecht 4122, 12l, 4 bar, jet ajustabil
-40 %
Pulverizatorul Hecht 4122 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precaut..
119 LEI 199 LEI
Pulverizator Hecht 416 accu, acumulator 10.8 V, 2.5 Ah, 16 l, 2.5 Bar Pulverizator Hecht 416 accu, acumulator 10.8 V, 2.5 Ah, 16 l, 2.5 Bar
-16 %
Pulverizatorul HECHT416ACCU iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor.   Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructifer..
469 LEI 559 LEI
Pulverizator de umar Hecht 4005, acumulator 5 v, 2.5 Ah, 5l, tija telescopica Pulverizator de umar Hecht 4005, acumulator 5 v, 2.5 Ah, 5l, tija telescopica
-20 %
Pulverizatorul Hecht 4005 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precaut..
239 LEI 299 LEI
Pulverizator cu acumulatori Hecht 9415 40 v 15l Pulverizator cu acumulatori Hecht 9415 40 v 15l
-13 %
Pulverizatorul Hecht9415 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor. Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precaut..
519 LEI 599 LEI
Atomizor HECHT 459, benzina, 3.6 CP, volum 14L, raza de actiune 16 m Atomizor HECHT 459, benzina, 3.6 CP, volum 14L, raza de actiune 16 m
-8 %
Atomizorul Hecht459 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni rezonabile. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor.  Practic, atomizorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precauti..
1.199 LEI 1.299 LEI
Atomizor Hecht 443 benzina 2 CP 14l raza de actiune 12 m Atomizor Hecht 443 benzina 2 CP 14l raza de actiune 12 m
-13 %
Atomizorul Hecht443 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni rezonabile. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor.  Practic, atomizorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Avantaje: poate fi folosita pentru toate tipurile de culturi: sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Precauti..
1.074 LEI 1.235 LEI
Se afiseaza 1 - 14 din 14 (1 pagini)